Contact
Kantoor/bezoekadres:
Zwanenveld 90-80A
6538 SC Nijmegen

Postadres:
Postbus 38115
6503 AC Nijmegen

Telefoon:
024 3451144

Fax:
024 3 443063

E-mailadres:
advocatenkantoorbos@planet.nl

Het kantoor is goed bereikbaar met zowel eigen vervoer alsook met openbaar vervoer. Er is voldoende parkeerruimte in de directe omgeving van het kantoor.

Als u met de trein reist, stapt u uit op het NS-station Dukenburg. Vervolgens loopt u naar het Winkelcentrum Dukenburg en loopt u het Winkelcentrum bij de winkel Blokker via de elektrische schuifdeuren weer uit. Het kantoor is ongeveer 40 meter verder aan uw rechterhand.

Als u met de bus reist, stapt u uit op het busstation Brabantse Poort/Winkelcentrum Dukenburg. U loopt vanaf het busstation het Winkelcentrum in, loopt het Winkelcentrum door tot u bij de winkel Blokker komt en vervolgens gaat u bij die winkel Blokker de hoek om, en verlaat u het Winkelcentrum via de elektrische schuifdeuren. Het kantoor is ongeveer 40 meter verder aan uw rechter hand.

Als u met de auto reist, parkeert u uw auto in de parkeergarage van het Winkelcentrum Dukenburg. U loopt vervolgens het Winkelcentrum in en verlaat bij de winkel Blokker via de elektrische schuifdeuren het Winkelcentrum. Het kantoor bevindt zich na ongeveer 40 meter aan uw rechter hand.